hosting menu left
hosting menu right

logo
Sindikalni prosvjedi, Zagreb, travanj 2008., MASA
Početna Vijesti Svijet Anarhistički sajam knjiga u Beču - najava
Anarhistički sajam knjiga u Beču - najava PDF Ispis E-mail
Utorak, 25 Travanj 2017 15:17

Anarhistički sajam knjiga u Beču održat će se od 2. do 4. lipnja na Yppenplatzu. Ovo je poziv svima koji žele sudjelovati u stvaranju vikenda punog anarhističke literature, propagande/agitacije i razmjene ideja uz predavanja, radionice i štandove s knjigama.


Namjera nam je dovesti anarhističke ideje na javno mjesto. Zato smo odlučili organizirati sajam knjiga na javnom mjestu punom života, a ne u nekom zatvorenom anarhističkom prostoru.

Nadamo se dobrom vremenu, ali ako i ne bude tako, pripremili smo alternativna rješenja u slučaju lošeg vremena, a za predstavljanja i radionice su osigurani natkriveni prostori.

Za nas je anarhizam puno više od zapisa u knjigama, ideja koja zahtjeva živu razmjenu i diskusiju. To je ono što želimo poticati tokom sajma.

Možete sudjelovati na ove načine: štandovima s knjigama, predavanjima, prevodima, predstavljanjem knjiga, radonicama, muzikom, diskusijama, konkretnom pomoći na licu mjesta…Kako god željeli sudjelovati i pomoći, pišite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Iza organizacije sajma ne stoji nikakva komercijalna izdavačka kuća, već osobe koje su se okupile kako bi organizirale sajam knjiga.

Više informacija uskoro na https://abuchmesse.noblogs.org/


 

Anarhizam u Hrvatskoj

MASA
Što čitaš?

Izdanja

Osnove sindikalizma. Direktna akcija. SabotažaKako omogućiti anarhističku revoluciju?
Metode anarhosindikalizma. Anarhosindikalizam u Puerto RealuBlokadna kuharica
Organizacijska platforma Sveopćeg saveza anarhista (nacrt)Grad postkapitalizma
Osnove sindikalizma. Direktna akcija. Sabotaža
website hosting main area bottom

Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.